25. januára 2012

Zo srdca :-)



Nie, toto nie je predzvesť blížiaceho sa sviatku zamilovaných. Toto je óda a príspevok venovaný skvelej blogerke Aďke, ktorá môj blog pred pár dňami ocenila krásnym hodnotením a úprimnými slovami. Andrejka je majiteľkou nádherného blogu Hami-mňami. Nenašla som na slovenskej blogerskej scéne úprimnejší blog, ako je ten jej. Je z neho cítiť neskutočnú lásku a nežnosť. Fotografie sú čarovné, atmosféra romantická a celkový dojem vždy pozitívny.

Preto milá Andurejka, ďakujem. Za tvoj krásny blog, lebo je myslím taký, aká si ty sama a rovnako zo srdca ďakujem aj za ocenenie príbehov z Hrnčeka. Tie sú zasa také, aká som ja.

PS - nie som na reťazové "čokoľvek", preto sa do hodnotenia blogov oficiálnou cestou púšťať nejdem. Blogy, ktoré sledujem, sú pre mňa všetky niečim prínosné, zaujímavé a pútavé. Nech ostanú naďalej také, aké si ich majitelia vysnívali a ako ich stavajú. Teším sa na ich ďalšie príspevky – varivé aj nevarivé.

2 komentáre:

  1. Katka, ďakujem Ti strašne silno moc :)) za takéto nádherné slová, som taká dojatá ♥ veľmi rada čítam Tvoj blog a to aká si, vždy sa na to teším! a môj blog mal byť ako ja a chcela som, aby ho ľudia videli taký, aký ho vidíš Ty, a to ma taaak teší, obrovskú radosť mám z toho, aj z Teba, ĎAKUJEM ♥♥

    OdpovedaťOdstrániť